Dé caravan voor kampeerders met de hoogste eisen- vier seizoenen kamperen – Hoge standaarduitrusting – Elegant Scandinavisch interieur met natuurlijke houtlook – Trouwe metgezel, zelfs in de winter – 7 verschillende indelingen

eye beduin scandinavia

De comeback van een icoon: de Dethleffs Beduin reist al sinds 1956 de wereld over en brengt zijn kampeernomaden veilig, comfortabel en betrouwbaar naar hun bestemming. In modeljaar 2021 keert zij terug als prachtig nieuw vlaggenschip onder de Dethleffs caravan. Dankzij het standaard wintercomfort met warmwaterverwarming en elektrische vloerverwarming is kamperen het hele jaar door mogelijk.

Vandaar het passende toevoegsel “Scandinavia”, dat niet alleen verwijst naar de bruikbaarheid gedurende het hele jaar, maar ook naar het nieuwe ontwerp van de comfortabele caravan in “Scandinavische stijl”. Verfijnde, comfortabele ruimte, perfect uitgeruste keuken, natuurlijke materialen en een modern meubelconcept zorgen voor de kamperen in luxe. Met zijn hoogwaardig, elegant afgewerkt interieur en uitgekiende standaarduitrusting is de Beduin Scandinavia bedoeld voor iedereen die op vakantie niet zonder zijn persoonlijk comfort wil en veel ruimte nodig wenst. Er kan gekozen worden uit 7 verschillende indelingen.

Een echt pareltje

BeduinS 690BQT DS AmberesOak Tarragona

De schoonheid van de nieuwe Beduin Scandinavia komt vooral tot uiting in het smaakvolle en hoogwaardige interieur, dat modern, Scandinavisch design combineert met verfijnde functionaliteit. Dankzij uitgekiende ruimteconcepten is het interieur loftachtig open met veel bewegingsvrijheid. Het interieurontwerp is een mix van contrasten die een uitzonderlijk elegante eenheid vormen. Hier ontmoeten moderne leisteengrijze antraciettinten de witte oppervlakken met echte houtoptiek en natuurlijke materialen. Een compositie die zijn oorsprong vindt in Noord-Europa en de nieuwste trend wereldwijd bepaalt. Een sfeervol verlichtingsconcept met directe en indirecte lichtbronnen zorgt voor een gezellige sfeer.

Drie verschillend gekleurde stofferingen passen bij het interieur met designgordijnen en een zijwanddecor in natuurlijke viltlook ronden het interieurdesign, geïnspireerd op de natuur. Bijzondere delicatesse: de handgrepen van de bovenkasten zijn van echt hout. Maar de Beduin Scandinavia scoort niet alleen qua design, details zoals de extra brede toegangsdeur inclusief raam, hoogwaardige 7-zone matras van luchtregulerend materiaal, hoofdsteunen in de zithoek, de standaard warmwaterverwarming en elektrische vloerverwarming getuigen van zijn bruikbaarheid en wijzen op gebruiksmogelijkheden het hele jaar door.

De keuken van het vlaggenschip laat het hart van elke fijnproever sneller kloppen, want er zijn niet alleen grote lades en een ruime koelkast van 142 of zelfs 175 liter afhankelijk van de indeling, maar er is zelfs een zogenaamde “full cooker” – een 3-pits fornuis met standaard huishoudelijke kwaliteit en een praktische oven – standaard aanwezig. Het moderne design van de nieuwe Dethleffs serie komt ook tot uiting in het exterieur van de caravan. Buitenkant van witte gladde beplating, mooi gevormde trapeziumvormige ramen, chroomkleurige rangeergrepen en de standaard disselafdekking geven de caravan een modern, aantrekkelijk design en maken hem ook tot een echte blikvanger. Ook de chique achterbumper in Dethleffs-design met geïntegreerde verlichting draagt hieraan bij.

Exclusief is ook de uitgebreide veiligheidsuitrusting van de comfortabele caravan, die standaard is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, hoogwaardige merkbanden, een bestendig GFK-dak, zelf nastellende remmen en een praktische kogeldrukweger.

Veel ruimte voor de perfecte vakantie

BeduinS 740BFKScandi DS AmberesOak Amposta

De Beduin Scandinavia is verkrijgbaar in zeven verschillende indelingen met opbouwlengtes van 650 cm tot 805 cm lang. Alle modellen zijn 250 cm breed. Het maximaal toelaatbaar gewicht begint bij de kleinste indeling, de 540 QMK, bij 1.800 kg en loopt op tot 2.200 kg bij de 740 BFK. Afhankelijk van de individuele wensen kunnen de modellen tot 2.800 kg worden geladen. Behalve de twee kortste modellen zijn het allemaal tandemassers.

Onder de indelingen van de nieuwe Beduin ook bekende, zoals de gezinsvariant 540 QMK met stapelbedden en badkamer achterin, de 590 RK met zijn familieslaapkamer en de 650 RFK, met een slaapgedeelte in het midden van het voertuig. De uitvoering met de éénpersoonsbedden, de 650 RE met zijn enorme rondzit en de 690 BQT, met de grote, ruime keuken aan de voorzijde, die direct in het oog spring, veel ruimte en bewegingsvrijheid creëert en daarmee zorgt voor een open keukenstijl.

Maar het portfolio van Beduin bevat ook twee volledig nieuwe indelingen die nog niet eerder voorkwamen in het modellengamma van Dethleffs. Hiermee heeft Dethleffs zich tot doel gesteld om een bijzonder royale, loftachtige ruimte te ontwerpen. De 670 BET schittert met een zeer aantrekkelijke indeling, omdat het de ruime, royale open keuken voorin combineert met éénpersoonsbedden en een enorme badkamer achterin. Zowel de badkamer over de volle breedte als het slaapgedeelte kan comfortabel worden gescheiden van het woongedeelte.

Ook de grootste variant, de 740 BFK, is nieuw in het Dethleffs-assortiment. En ook hier bevindt de royale keuken zich aan de voorzijde, met in het midden een rondzitgroep en extra lange bank. Achterin staan stapelbedden, daarvoor de badkamer en dan de slaapkamer. Er is een extra zithoek waar de kinderen kunnen spelen of knutselen.

Kom eens langs

Autostrade 52,
1840 Londerzeel
(GPS instellen op Meerstraat 265)

Tel: 052 30 54 14  
info@caravaningcenter.be

BTW BE0419.293.287

Openingsuren

Oktober tot januari


ma 9u - 12u en 13u - 17u
di 9u - 12u en 13u - 17u
wo gesloten
do 9u - 12u en 13u - 17u
vr 9u - 12u en 13u - 17u
za 9u - 12u en 13u - 17u
Gesloten op zondag.

Februari tot September


ma 9u - 12u en 13u - 18u
di 9u - 12u en 13u - 18u
wo gesloten
do 9u - 12u en 13u - 18u
vr 9u - 12u en 13u - 18u
za 9u - 12u en 13u - 18u
Gesloten op zondag.