Bezoek onze toonzaal

We verwelkomen u graag in onze ruime toonzaal aan de A12 in Londerzeel waar u tal van toonzaalmodellen kan ontdekken. Caraving Center heeft op elk moment diverse motorhomes en caravans op stock. Daarnaast kan u ook een ruim aanbod tweedehands modellen ontdekken alsook tal van accessoires die uw vakantie op wielen nog mooier maken.

Vragen? Wij staan voor u klaar!

Hebt u een vraag over ons aanbod, wenst u een afspraak voor een herstelling of onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of via onderstaande contactgegevens.

Openingsuren

Oktober tot Februari :

ma 9u – 12u en 13u – 17u
di 9u – 12u en 13u – 17u
wo gesloten
do 9u – 12u en 13u – 17u
vr 9u – 12u en 13u – 17u
za 9u – 12u en 13u – 17u
Gesloten op zondag.

Maart tot September :

ma 9u – 12u en 13u – 18u
di 9u – 12u en 13u – 18u
wo gesloten
do 9u – 12u en 13u – 18u
vr 9u – 12u en 13u – 18u
za 9u – 12u en 13u – 18u
Gesloten op zondag.

Vanuit Brussel

U neemt de uitrit Londerzeel Industriezone. Eens u de uitrit heeft genomen ziet u pijlen staan voor de A12 richting Brussel. U slaat rechts af en volgt deze pijlen tot op het moment dat u op een T-kruispunt komt. Daar slaat u links af en rijdt de snelweg over via de brug. Aan het einde van de brug ziet u aan uw linkerkant een weg die parallel loopt met de brug. Aan het einde van deze weg is ons bedrijf gelegen.

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Antwerpen

Vanuit de richting Antwerpen heeft u 2 mogelijkheden. Of u neemt de uitrit Londerzeel Industriezone, of u rijdt deze uitrit voorbij en zodra u onder de brug bent gereden ziet u aan uw rechterkant ons bedrijf en het bedrijf Gramaco. U kan de afrit nemen ter hoogte van het bedrijf Amerhout en u komt dadelijk op onze parking terecht.

Als u de uitrit Londerzeel Industriezone neemt, volgt u de baan tot aan het kruispunt. Daar rijdt u naar links en volgt de baan tot u aan de linkerkant een brug ziet over de snelweg. De wegwijzers geven aan dat u naar links moet afslaan om de snelweg weer op te rijden richting Antwerpen. Naast deze weg ziet u een klein baantje, eveneens aan de linkerkant. Er staat een aanwijzer voor onze zaak. U rijdt in deze weg en aan het einde van de weg vindt u onze zaak.

Als u de tweede mogelijkheid neemt, of u de uitrit voorbij bent gereden, dan kan u uw weg vervolgen. U rijdt onder een brug en merkt meteen als u onder de brug vandaan komt aan uw rechterkant onze zaak. Ter hoogte van de aanpalende zaak, Gramaco, kan u onze parking oprijden.