Een matras op maat

Caravaning Center & Seminautic

De vakantie is een moment om uit te rusten. Dan is er niets vervelender dan een slecht bed of matras dat roet in het eten gooit. Bij camper of motorhome vakanties is een investering in een comfortabel en op maat gemaakt matras dan ook geen overbodige luxe.

Caravaning Center is officieel partner van Seminautic. Zij zijn marktleider als het gaat om op maat gemaakte matrassen voor de camper of de motorhome. Al meer dan 25 jaar zetten zij zich in om u een goede nachtrust te verzorgen. Daarom is Seminautic het adres voor uw matras op maat.

De unieke Drive In Service zorgt ervoor dat u morgen alweer op pad kan. U kunt uw nieuwe matras op maat binnen 1 uur tijd laten inmeten én plaatsen.

Binnen één uur een caravanmatras op maat

Maak een afspraak bij Seminautic

Camper- of motorhomematras kopen Londerzeel

Een van de meest gehoorde opmerkingen is het slechte matras in caravans of motorhomes. Kies daarom voor een op maat gemaakt matras van Seminautic en geniet van een uitgeruste vakantie. De matrassen zijn uitsluitend gemaakt van A-klasse schuimen en materialen. Daarbij worden alle matrassen samengesteld en geproduceerd in eigen atelier.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van Matrasatelier en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.