Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

Redders in nood

Rated 5,0 out of 5
29 maart 2024

Dag voor vertrek liet frigo het afweten. Eén telefoontje, mochten direct langskomen om probleem even te bekijken en Alain heeft ons op een professionele manier binnen het half uur uit de nood geholpen. Top service.

Frank en Lia

Top service

Rated 5,0 out of 5
26 maart 2024

Had problemen met de koelkast van mijn camper elders gekocht. Gebeld en zeer vriendelijk en vlug gehopen .top team dit kom je niet veel meer tegen.

Kris

Kris

BELANGRIJKE MEDEDELING

Rated 5,0 out of 5
3 maart 2024

Er heerst een goede en ontspannen sfeer, wij worden altijd goed en vriendelijk ontvangen en bij onverwachte supplementaire werk nml. ” op weg naar het bedrijf: een belangrijk bericht op ons dashboard gekregen “, dan wordt het zo goed mogelijk in de planning verwerkt ” Ondanks het vele werk en de tijdsdruk wordt het nodige gedaan opdat de klant tevreden en met een blij gemoed de firma verlaat.

Een goed georganiseerde firma.

Geertrui en Carlos

Carlos en Geertrui

Ongelooflijke service en vriendelijkheid!

Rated 5,0 out of 5
29 februari 2024

Dit is een TOPBEDRIJF met TOP SERVICE! Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik deze mensen ben voor hun inspanningen die zij voor mij gedaan hebben. Met speciale dank aan Caroline, die tot aan de horizon en nog verder gegaan is, om mij te helpen met een probleem inzake een caravan die ik zelfs niet bij hen had aangekocht.

Ben je van plan een caravan of camper te kopen… doe het hier beste lezers van deze review,.

De manier waarop ik geholpen werd is fenomenaal.

Patrik

Top service!

Rated 5,0 out of 5
29 januari 2024

Een echte aanrader!

Onze eerste indruk was positief.

De verkoper luisterde heel goed naar onze noden en vond meteen de ideale optie voor ons.

Zeer vriendelijk personeel. Niets op aan te merken!

Nora