Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

Zo tevreden vande service

Rated 5 out of 5
26 september 2023

Vandaag op goed geluk even langs geweest om een herstelling aan mijn Bike-lift en luifel te laten inschatten.

Beide zaken direct opgelost, ondanks dat ik mijn MH ergens anders gekocht heb, topservice.

Baas Leendert

Fantastische service

Rated 5 out of 5
25 september 2023

Zaterdag hadden we een gaslek (aansluiting gasfles) in de mobilhome. Niettegenstaande de mobilhome elders was gekocht, mocht ik onmiddellijk langskomen. Dankzij de vlotte en goede service zijn we dezelfde dag nog op reis kunnen vertrekken. Caravaning Center is een aanrader.

Luc Van Gansen

herstellen van sateliet

Rated 5 out of 5
7 september 2023

vriendelijk en goede cervice alhoewel camper niet van hen kwam toch zeer goed geholpen .een aanrader.

de schepper francois

misleidend !

Rated 1 out of 5
21 juni 2023

Na telefonisch info gevraagd te hebben geen service gekregen omwille dat de caravan van het merk Hobby is en zij daar niet meer wensen aan te werken ?!? Er staat duidelijk op hun site onderhoud van alle merken. Mijn ervaring met de telefoon was diep onder nul moet ik zeggen, niet omwille dat ze dat niet meer doen maar gewoon je krijgt met moeite raad waar je dan wel terecht kan en door veelvuldig de vraag te stellen. Aan alle hobby bezitters doe geen moeite om hen te bellen je ben NIET WELKOM !

Rita

Wat een service zeg.

Rated 5 out of 5
30 maart 2023

We hebben ons een nieuwe caravan aangeschaft en we zijn terug op een vriendelijke, kordaat, beleefd en met zeer veel behulpzaamheid ontvangen en geholpen. Vooreerst hebben we een eerlijke prijs gekregen voor onze 8 jarige caravan. Ook heeft men alles in het werk gesteld om aan onze nieuwe keuze te voldoen.

Bedankt voor alles team caravaningcenter Londerzeel.

Danny en Marleen