Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

Super hulpverlening

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Op vakantie en pech met het kookfornuis, geen probleem een telefoontje volstaat om nuttig advies te krijgen hoe het misschien kan opgelost worden. Het werkt super bedankt Brecht

An en Jan

Professionele levering, goede uitleg, goede service

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

Vandaag hebben wij onze motorhome Dethleffs Esprit mogen afhalen. Zoals onze vorige Dethleffs voertuigen blijft het steeds aangenaam om bij deze firma klant te zijn. Steeds staan ze met raad en daad klaar. In dit familie-bedrijf ben je geen nummer maar een klant die ze zullen helpen wanneer het nodig is.

Dirk en Martine

Nieuwe caravan aangekocht

Rated 5 out of 5
23 april 2022

Super tevreden van dit bedrijf een echte aan rader ze helpen je met alles ik zelf heb een detleffs 6.90 bqt gekocht foto’s volgen nog op de site een top bedrijf met zeer goede en slechte service

Tom

Na 14 jaar nog steeds "een zeer tevreden klant"!

Rated 5 out of 5
27 maart 2022

In de 14 jaar dat we klant zijn (aankoop van onze eerste gezinscaravan) bij pannes (slijtage) steeds zeer snel, correct en professioneel geholpen geweest.
Vorig jaar werd het tijd voor iets anders (motorhome of een koppelcaravan?), in functie van je behoefte, voorkeuren, welke soort vakanties je plant te doen, begeleidt het team je mee in je keuze (opties tegenover elkaar plaatsen met hun voor- en nadelen voor jou behoefte).
Kortom een bedrijf waar er nog tijd wordt gemaakt voor jou, zonder dat je gepushed wordt.
Zo hebben we onze 2e caravan terug bij Caravanning Center Londerzeel gekocht, een mooie comfortabele Nomad 650RQT .

Johan en Christine

Ook al heb je elders iets gezien EERST hier nog eens passeren en dan pas beslissen !!!

Rated 5 out of 5
11 december 2021

Toevallig ontdekt via de website en een zeer warm onthaal ervaren. We hadden al elders gaan kijken maar als je deze familiezaak leert kennen weet je direkt waar je dient te zijn. Zeer duidelijke, eerlijke, aangename uitleg gekregen en we zijn er opnieuw vertrokken met het aankoopbewijs van een nieuwe caravan bij ons. Echt een aanrader. Ga er zo snel mogelijk naartoe.
Ook als je elders iets gezien hebt ga dan ZEKER ook hier nog eens langs voor je iets beslist.

wim Luwél uit 2547 Lint