Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

Zonder meer aan te raden.

Rated 5 out of 5
20 september 2022

Vriendelijk onthaal, hulpvaardige mensen, extra service, wat moet er meer gezegd worden.

Super tevreden dat we deze firma gekozen hebben om onze eerste campervan, een Dethleff 640, te kopen.

De camper werd op foto gekocht en wat ons beloofd werd, werd geleverd.

Philippe Versterren

professioneel advies bij aankoop en super service, ook na verkoop

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Na lange zoektocht en vee vergelijken op een zeer professionele manier geholpen bij CCL. Nu reeds meer dan een jaar super-gelukkige eigenaars van Trend Integraal. En tot op vandaag worden we, bij elk (klein) probleem, telkens weer snel en efficiënt geholpen.

Top team met top service!

Ronny & Sonja

Super hulpverlening

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Op vakantie en pech met het kookfornuis, geen probleem een telefoontje volstaat om nuttig advies te krijgen hoe het misschien kan opgelost worden. Het werkt super bedankt Brecht

An en Jan

Professionele levering, goede uitleg, goede service

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

Vandaag hebben wij onze motorhome Dethleffs Esprit mogen afhalen. Zoals onze vorige Dethleffs voertuigen blijft het steeds aangenaam om bij deze firma klant te zijn. Steeds staan ze met raad en daad klaar. In dit familie-bedrijf ben je geen nummer maar een klant die ze zullen helpen wanneer het nodig is.

Dirk en Martine

Nieuwe caravan aangekocht

Rated 5 out of 5
23 april 2022

Super tevreden van dit bedrijf een echte aan rader ze helpen je met alles ik zelf heb een detleffs 6.90 bqt gekocht foto’s volgen nog op de site een top bedrijf met zeer goede en slechte service

Tom