Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

Tevredenheid

5,0 rating
15 februari 2020

Wij zijn zeer tevreden met de werken die zij uitgevoerd hebben.Mochten we nog wat voorhebben met onze motorhome zullen we niet moeten nadenken en brengen we hem zeker terug naar daar.Als je tevreden bent keer je zeker terug.
Wij zijn daar op 14 februari 2020 geweest en wij danken jullie de snelle service
M v g
Dieltiens J

Dieltiens J

Tevredenheid

15 februari 2020

Wij zijn heel tevreden over het werk dat zij verricht hebben.Als wij noch iets voorhebben met onze motorhome zullen we niet moeten nadenken en brengen we hem zeker naar daar.Alvast een tevreden klant en die keren altijd terug.

Dieltiens J

eerlijke en goede service

5,0 rating
16 november 2019

Zeer vriendelijke mensen die je altijd met plezier helpen. Maakt niet uit welk merk van caravan je hebt of hoe oud hij is.
Ruim assortiment van materialen en reserve onderdelen. Service (plaatsing van mover) is ook zeer goed! Zelfs caravans die niet van bij hen komen zijn geen probleem.

De Haes - Colpaert

Schotelantenne

5,0 rating
29 augustus 2019

Vanaf dat je een afspraak maakt voor een eventuele herstelling of nazicht wordt je aan de telefoon al direct gewaar dat je bij bekende personen komt, niets is hen teveel en alles met de glimlach, voor elke steeds welkome klant.
Onlangs problemen met schotelantenne gehad, gebeld, afspraak en in no-time hersteld.
Telkens je binnen treed in hun wereld is het of je thuiskomt bij een familie.
Bedankt beste mensen om mij te helpen, bedankt om voor mij klaar te staan, ongelofelijke service die je niet veel meer vindt!!!

Ludo Schoors

Steeds de beste service !

5,0 rating
27 augustus 2019

In het jaar 2012 kochten wij onze motorhome (Sunlight T 67) bij Alain en Caroline. Steeds de beste service met de glimlach. Nooit is iets te veel en ze zijn steeds bereid dat tikkeltje extra te doen. Gewoon topservice !

Saskia en Thierry De Wachter