Trek erop uit met de van

Stop de sleutel in het contact en laat de vakantie beginnen! Een motorhome is als een huis op wielen en dat is meteen de grootste troef. Al de luxe en comfort die u thuis ervaart, vertrekken samen met u op vakantie. Caravaning Center biedt diverse modellen van topmerken Dethleffs en Sunlight en helpt u graag bij het kiezen van het model dat best bij u past.

https://www.dethleffs.be/

Een vriend van de familie

Dethleffs vans

In geheel Europa staan de Dethleffs voertuigen gekend voor wintervast, luxe comfort en comfortabel reizen op het hoogste niveau. Alle modellen zijn uitgerust met edele, duurzame materialen. Het geheel van deze kampeerauto’s is een unieke combinatie van design, luxe comfort, rubuste opbouw en betrouwbaarheid onderweg. Neem zeker de tijd om alle modellen half integraal, integraal en alkoof te bekijken en te bewonderen.

dethleffs motorhome kopen
Dethleffs motorhome_Esprit_kombo_60c810f6f3
dethleffs motorhome interieur
sunlight halfintegraal - motorhome kopen
sunlight-halfintegraal motorhome
sunlight motorhomes halfintegraal kopen
Freedom is my life

Sunlight motorhomes

De Sunlight campers zijn gebouwd in Duitsland, door een team met jarenlange ervaring, en met heel veel aandacht voor kwaliteit en een onberispelijke afwerking. Daarenboven wordt er belang gehecht aan een goede prijs-kwaliteit-verhouding, wat resulteert in een zeer goede kwaliteit aan een faire prijs. Deze motorhomes worden geleverd met een omvangrijke basisuitrusting met onder andere een airbag voor de bestuurder, stoelhoezen passend bij de stofferig, opklapbare alkoof met raam, hordeur, elektrische instaptrede, hoge beladingscapaciteit en nog veel meer. Kom zeker eens langs om deze parel te ontdekken. De Sunlight Motorhomes willen u bovenal een veilig gevoel geven. Gebouwd op een hoog-performant Fiat chassis met veiligheidsvoorzieningen zoals ABS, airbags, EDS, en nog vele andere kunt u op uw beide oren slapen. Daarenboven biedt dit chassis een nog grotere en ruimere cabine, wat zeker een pluspunt is.

Huis op wielen

Je motorhome is als een vakantiewoning maar dan beter: je rijdt je vakantiewoning immers naar waar je maar wilt, wanneer je wilt. Niet gebonden aan een plek maar steeds klaar voor een nieuw avontuur!

The open road

Met je eigen motorhome ga en sta je waar je wilt. Alles wat je nodig hebt, heb je steeds bij je en je rijd het goede weer achterna. Life on the open road; geweldig toch!

Optimaal wooncomfort

Motorhomes bieden tal van opstellingen en interieurs zodat er voor ieders smaak en noden een geschikt model is. Bovendien bepaal je zelf het comfort: tv & schotelantenne, airco, je eigen keuken, een fietsendrager, ... Aan jou de keuze!

Nieuwe modellen

Ontdek onze modellen op voorraad

Onze voorraad
Tweedehands motorhomes

Ontdek onze occasies in topstaat

Tweedehands